Wie

Betrokken bouwers

Particulier Stadsherstel Amsterdam (PSHA)/Bouwplan BV. Een twee-eenheid van Herman Heijtlager uit Amsterdam en Nick Pronk uit het Noord-Hollandse Spierdijk. Behalve partners betrokken bouwers, ambachtslieden die hun bouwkundige kennis en eigentijdse visie op nieuwbouw koppelen aan specialistische kennis op het gebied van renovatie, restauratie en vernieuwbouw van historische en monumentale panden. Gevestigd aan de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord, met de stad Amsterdam als voornaamste werkterrein en daarnaast actief in de Amsterdamse metropoolregio.

Blog Post 12

Thuis in Amsterdam

Bouwbedrijf PSHA/Bouwplan BV opereert al tientallen jaren in de binnenstad van Amsterdam. Het bedrijf verrichte werkzaamheden aan tal van bekende panden in het grachtengebied. Voorbeelden zijn de Armeense Kerk, Hotel Prins Hendrik op de kop van de Zeedijk, de Kasbank naast het Paleis op de Dam en Huis Verloren.

Blog Post 06 1280x854

Full service bouwbedrijf

PSHA/Bouwplan BV is een full service bouwbedrijf, dat zowel het kleine als het grote werk niet schuwt, klanten van A tot Z bedient en daarbij nauw samenwerkt met architecten en specialisten op het gebied van ontwerp van exterieur en interieur (ook 3D) en gespecialiseerde onderaannemers (installateurs, stukadoors, schilders, tegelzetters, elektriciens). Door een kleine kernorganisatie is het bedrijf zeer flexibel. Opdrachtgevers zijn particuliere en zakelijke vastgoedeigenaren.