Hoe

PSHA/Bouwplan BV is actief op drie werkterreinen:

Zakelijk en particulier

PSHA/Bouwplan BV werkt voor particuliere opdrachtgevers. Daarnaast wordt het bedrijf ingeschakeld door eigenaren van zakelijk vastgoed.

Ervaren in restauraties

Persoonlijk contact staat voorop en de klant staat centraal. PSHA/Bouwplan BV heeft veel ervaring met het uitvoeren van complexe restauraties en bouwwerkzaamheden in bewoonde situaties. Hoe omvangrijk, ingewikkeld of ingrijpend het werk ook is, uitgangspunt is dat bewoners en gebruikers minimale overlast ondervinden. Dat betekent: geen galmende radio’s op het werk en aan het einde van de werkdag een opgeruimde bouwlocatie.

Kostenraming of aanneemsom

Elk werk wordt vooraf opgenomen. Tijdens een persoonlijk bezoek wordt opdrachtgevers uitgelegd waar zij rekening mee moeten houden en wat tijdens een (ingewikkelde) verbouwing aan onverwachte zaken kan opdoemen. Aan de hand van de wensen wordt een kostenraming gemaakt of wordt werk tegen een vaste prijs aangenomen. De wens van de klant is hierin leidend.

Ambachtelijk en duurzaam

PSHA/Bouwplan BV werkt ambachtelijk en duurzaam. Bij het in oude luister herstellen van historische panden worden deuren, kozijnen en andere elementen gemaakt zoals dat vroeger ook gebeurde. Waar regelgeving (bijvoorbeeld voorschriften bij monumenten) geen obstakel is, wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Spoedklussen

PSHA/Bouwplan BV is voor noodwerkzaamheden 24/7 bereikbaar. Spoedklussen worden ook ’s nachts en in het weekeinde uitgevoerd.